in de Spotlight.

Een product die ik graag onder de aandacht breng

Ik werk met de productlijn van Finnley’s
De Organic Twist en de Organic Style Collection en de Specialist Collection. “We willen alleen” het beste voor ons haar en het milieu. Om jou wat meer over de producten te vertellen, zo iedere keer een ander product in de Spotlight.

Absolute Silver Hair Bath

Een shampoo die violet pigmenten bevat van de zonnehoed. De shampoo neutraliseert warme/gele ondertonen in het haar en geeft het haar een koel blond, parelwitte of grijze kleur. Let op: bij overmatig gebruik van de shampoo krijgt het haar een blauwe/violet gloed.

Absolute Silver Treatment

Een verzorgende kuur die violet pigmenten van de zonnehoed bevat. Verzorgt het haar terwijl het de warme/gele ondertonen in het haar neutraliseert. Voor een langer behoud van een grijze, koel blonde of parelwitte kleur. Let op: bij overmatig gebruik van de shampoo krijgt het haar een blauwe/violet gloed.

De Absolute Silver is speciaal ontwikkeld om warme/gele ondertonen in het haar te neutraliseren. De producten geven het haar een koel blond, parelwitte of grijze kleur. Zowel de Hair Bath als de Treatment bevatten ingrediënten afkomstig van de zonnehoed. Niet alleen bijen en vlinders zijn dol op deze kleurrijke bloem, maar Finnley’s ook vanwege de natuurlijke violetpigmenten die deze bloem bevat.

Hoofdhuid analyse.

Finnley's Haircosmetics website .

image0

Op zoek naar een mooi cadeau. Of even uzelf verwennen

De private collectie met de verzorging voor u huid.

Shower SPA
Body Polish
Body Lotion
Feet Balm
Hand Mask

Nu alles voor de actie prijs van 9,95

Voor vragen bel op app mijn 0611758526

Klik op het logo voor de catalogus

Prijslijst 2023

Ervaar het gemak en de luxe van een kapster aan huis!

Maak een afspraak

Nu €9,95 ipv €14,95

Blowdry Mist:Speciaal voor föhn-, scrunch- en watergolftechnieken. Zorgt voor een goede versteviging. Geeft het haar volume en glans. Holdfactor 4.

Hotworks een spray met medium hold factor en een sterke heatprotector. Ideaal voor het gebruik bij steiltangen, krultangen of andere tools waarbij warmte gebruikt wordt.